Cuki zümi

 

Ellenállhatatlan :) Amikor megláttam tudtam, hogy meg kell csinálni.  Sokkal nagyobb lett, mint gondoltam, és jóval macerásabb, de imádtam készíteni.

 

Knottellaa tervezte, és 3 részes videóban tette közkinccsé.. arabul. Nah szerencsémre erről a videóról készült egy angol leírás (Papillon en papier oldalán)  :D innen már csak egy lépés volt hogy elkészüljön a magyar fordítás :)

mehr lesen

Robin a bullterrier

Imádom!  :) Jeiana Johanssen munkái (http://world-hmade.ru/index.php) mind nagyon édesek, ő itt különösen megfogott. A minta végén van egy husky is... talán megpróbálom képről meghorgolni.

 

Elkészítettem, közben le is fordítottam a mintát.

Nem, nem tudok oroszul, és nem is tanultam, egy kis idő és egy online szótár kellett hozzá. Amit nem értettem így sem azt a készítése közben kiegészítettem. Szerintem meghorgolható "fordítás" lett belőle. 

mehr lesen

Harangvirág babaszett

baby photography set girl bluebell
Harangvirág fotós szett
mehr lesen

Husky kulcstartó

Kb 9 cm-es apró kutyás amigurumi kulcstartó. Az elsőt ajándékba készítettem, a másodikat a lányomnak, mert elengedte az ajándéknak szánt kutyát :)


Download
Letölthető leírás, bár lehetnek még benne hibák
husky boogID.pdf
Adobe Acrobat Dokument 825.8 KB

mehr lesen

Farmer táska

boog denim bag tasche recycling
farmer táska

 

 

Egy időre félretettem a horgolótűt, és gondoltam 2 nap alatt megcsinálom ezt a táskát... Nah onnantól kezdve Murphy a nyakamba ült és nem tágított 5 napig....

 

Volt már dolgom ezzel a fazonnal - egy régi turis táskám 3. másolata - ismerem(nem kellene) minden lépését, sőt a varrás legalapjait is... de a kijelentésemtől kezdve minden balul sült el :D

 

 

 

mehr lesen

Álomfogó farmerból

boog dreamcatcher denim
Horgolt álomfogó
mehr lesen

ÚjrahasznosuLÓ

Majdnem teljes újrahasznosítás eredménye ez a paci. Rég varrtam, és hiányzott már. Plusz a horgolásból megmaradt max fél méteres fonaldarabkák csak gyűltek. Hát lett belőlük szép sörény :)) .. egy kis töltelék...

 

Már régóta szerettem volna megcsinálni, de nem volt jó sehogysem a szabásmintám. Lett egy kis időm végre rajzolgatni, a varrást megtervezni. Ez alapján dolgoztam

 

mehr lesen

Minimaci

bär bear amigurumi häkeln boog ID
minimaci amigurumi

Minimaci a macis babaszetthez. Először az amigurumi today oldalán találkoztam vele, és nem tartom "fairnek", hogy az eredeti designert fel sem tüntetik.

Ismét kutakodtam, kép alapján meg is lett a készítő, és nagyon cuki amigurumikat készít - őt  jelölöm meg forrásnak, bár a mintát nála nem találtam meg.  Maria Bildyakova (ByMarieSmthred) 

Minimális változtatást csináltam rajta, mert a lábak összehorgolása nem sikerült ugyanúgy, de ezt majd annál a résznél jelzem is. :)

mehr lesen

Tulipányusz - avagy a kutyanyúl :)

Tulipán nyúl amigurumi boog
Tulipányusz

Több mint egy éve készült Grafit, akit ajándékba adtam. Leírást, jegyzetet nem is nagyon készítettem hozzá. kezeit lábait egymáshoz méregetve "kábé jó lesz" alapon készítettem. Már bánom, mert nem sikerült reprodukálnom, még most sem :) Viszont megszületett a kutyanyúl :) Most jegyzeteltem mindent, bár nem ez lett a legjobb mintaleírásom, majd alakul még.

 

Szükséges anyagok:

2-3 as fonal (esetleg két színben- összesen kb 70g)
A szemeknek biztonsági szem vagy akár hímezni is lehet
töltőanyag

mehr lesen 0 Kommentare