Amigurumi

Amigurumi · 08. Juni 2018
Bálna amigurumi boogID Mascheneulesue

Amigurumi · 08. Juni 2018
horgolt süni, magyar minta (KreáCIcÓ)

Trolls amigurumi puppy crochet
Amigurumi · 19. Juni 2017
Trolls amigurumi - Pipacs hogyan készült

Amigurumi · 13. März 2017
Első nyulam, első terv, minden leírást mellőzve. Ajándék lett végül, és megismételhetetlen - próbálkoztam azóta új verziókkal (pl. Tulipányussz) és nem az igazi..

Amigurumi · 10. Februar 2017
Egyszerű, gyors, rutinosan lehet szaporítani, csak egy gond van vele: sajnos látszik hogy nem kör, igazából sokszög. Van olyan minta szerintem , aminél kifejezetten zavaró . A lényeg: Minden sorban emelkedik egyel a Rp szám, majd egy szaporítás követi. 8. (6 Rp, sz) x6 Ezt a sorozatot is lehet szépíteni, és a 2. verzióhoz hasonló kört kapunk, csak annyi a trükk, hogy minden második sorban előre tesszük a szaporítást. Azaz: 8. (sz, 6Rp) x6

Amigurumi · 14. Oktober 2016
Ötlet: Az ötletgazda Kucsera Anikó, a nemez ruhákat is ő készítette, én csak a kis horgolt fejeket szolgáltattam hozzá. Strapabíró vidám kis kedvencek születtek, remélem nem kevés gyermek örömére. Persze a szülők sem maradnak ki, mert a filcruhát ők is elkészíthetik! :)

amigurumi aeroplane repülő repcsi flugzeug plane gehäkelt crochet
Amigurumi · 01. Oktober 2016
Úgy adódott, hogy repülnöm kellett (volna, mert lekéstük), de hogy az itthon maradó lányomnak is kézzelfogható legyen ez, csináltam hát egy horgolt repülőt :) (tervezett) Indulás előtti éjszakán vele aludt el. Ám kisebb csalódás volt számára, hogy nem tudott beleülni, sebaj majd a kis-kedvence repülhet vele. Ilyen egyszerű ez.

Übersetzungstabelle für Häkelabkürzungen Crochet chart Symbols
Amigurumi · 16. September 2016
Crochet symbol - häkelschrift

Amigurumi · 15. September 2016
Azt hiszem ez már nem is hobby, hanem függőség :) Rengeteg ötlet, forma és minta. Az internet teli van mindenféle jóval, persze bármibe belekezdek átalakítom. Imádom, hogy igazi egyéniségeket lehet formálni, azt persze már kevésbé, hogy a tervezés során sokat kell bontani . Életre keltett figuráimat itt gyűjtögetem, születéstörténeteiket most rendezgetem.