Saját tervek

Saját tervek · 14. September 2018
Amikor a tök csak egy csini kalapot akar, de a boszi nem adja !

Saját tervek · 01. September 2018
Itt találod a meglepi minta utolsó fázisát a pofi, fülek, leírását. Illetve ha lányos verzióra készültél, akkor egy ballerina szoknya elkészítésének a lépéseit. Hogy a fiúk se maradjanak ki, itt egy csokornyakkendő leírása is. :) Igazából ezt a mintát csak elkezdtem macinak, majd ahogy a tesztfigurák születtek,úgy alakultak át más állattá főleg a fejemben, merthogy időm még mindig nincs túl sok :D Két változatot írok le, de még bővülni fog a lista.

Saját tervek · 21. März 2018
Kiscsacsi horgolástörténet, amigurumi tervezés műhelytitkai, és a gyerekek :)

Saját tervek · 06. August 2017
Harangvirág ballerina baba szett

Saját tervek · 05. Juli 2017
Husky amigurumi kulcstartó

Saját tervek · 01. Mai 2017
+ Amigurumi minta leírás -Grafit nyulam kishuga - többségi szavazat alapján ő egy kutya. Legyen, bár még nem adom fel lesz egy hasonló jópofa nyulam egyszer

Saját tervek · 12. Februar 2017
cincin a kisegér, első drótozott figurám.

piros red rot amigurumi bunny rabbit nyúl hase
Saját tervek · 27. Dezember 2016
A Kombigurumi sorozat 2. darabja. Mintha senki sem kedvelné igazán, talán a színe miatt. Megszerettem, lehet hogy nem igazi nyuszi, attól ő még kedves kis alvó állatka :) Remélem megtalálja kis gazdáját és sok örömet fog szerezni.

pilz rassel crochet mushroom amigurumi baby
Saját tervek · 14. Dezember 2016
"Freeform", vagyis úgy alakult ahogy épp gondoltam, mindenféle szabályt hanyagolva (jó nem teljesen :) ). Leírásom ebből kifolyólag nincs és nem is lesz. Szerintem a legjobb így horgolni, vannak még terveim komolyabb munkákhoz...

Häkeln Rudolf Rassel holzring
Saját tervek · 03. Dezember 2016
Karácsony, Rudolf, manók - hangulatok. Igazán különleges karácsonyunk lesz rengeteg dobozzal... Költözünk! Az ünnepek pakolással, festéssel fognak telni, de alig várjuk, hogy végre az új helyünkre költözhessünk :)

Mehr anzeigen