· 

Nyuszis dekoráció

Eljött az utolsó nap a húsvéti #horgoloangyalok 3. részét elhozta nektek Helga a Helga's eco design környezettudatos alkotója.

 

Bobbiny zsinórfonallal dolgozott, ami újrahasznosított pamutból készül. Ha Helga oldalát követitek nem csak horgolással kapcsolatban kaphattok új ötletet, hanem a környezettudatos életmódhoz is tippeket, információkat.

Számomra is fontos, bár hajlamos vagyok lazábban venni. Pedig a változás nálunk kezdődik, az otthonunkban, hogy odafigyelünk arra, hogy ne pazaroljunk és amit csak lehet újra hasznosítunk.

 

Szóval egy különleges fonal egy különleges technikával horgolva a mai #horgoloangyalok ajándék. Helga lépésről-lépésre mutatja be hogyan készül egy ilyen fali dekoráció a tervezéstől a fotózásig, hogy nektek könnyebb legyen akár a saját ízlésetekre formálni.

Ez a  bájos nyuszi sziluettet ábrázoló falikárpit.bármely korosztály szobájának trendi, kreatív kiegészítője lehet.  Húsvéti koszorú helyett ajtódísznek is felhasználható, garantáltan egyedi és cuki "kopogtató".

 

Igaz, hogy ma véget ért a húsvéti horgolóangyalok sorozat, de időről-időre biztosan visszatérnek/visszatérünk majd. ;)

2019 - Húsvét:

1. rész: Zokninyuszi (Boog)

2. rész: Nyuszifüles kosár pólófonalból (Bármitartó)

 Ha a mintáink alapján elkészítettél egy alkotást, megosztásodnál kérlek használd a #horgoloangyalok hashtag-et, hogy mi is lássuk mennyien horgoltatok velünk együtt!