· 

Nyuszifüles bármitartó

2019 - húsvéti #horgoloangyalok 2. rész

Szerintem kevesen vannak, akik még nem hallottak a bármitartókról. Nem csoda, hiszen Szentesi Eszter a Bármitartó kreatív megalkotója igazán egyedi darabokat horgol. Emellett közel 70 oktató videót is készített már a Youtube csatornáján, hogy  kezdőktől a haladókig bárki könnyedén eligazodjon a pólófonalak világában.

 

 Ti horgoltatok már pólófonallal?

 

Őszintén szólva én eddig egyszer merészkedtem közel egy guriga pólófonalhoz, megsimogattam és visszatettem: tartok tőle ugyanis, hogy ugyanúgy rabul ejtene, mint az amigurumi. Persze teljesen más világ: tárolók, dekorációk, szőnyegek - hajjaj, ha több időm lenne :)

 

 

Nagy a kisértés a következő darabnál, hogy mégis belekezdjek, hiszen Eszter egy nagyszerű nyuszifüles kosárkát hozott nektek a horgolóangyalok húsvéti sorozatának 2. részeként. Szuper tojásgyűjtő lehet a húsvéti keresgéléshez. Az ünnepek után pedig a gyerekszoba hasznos dísze maradna, hiszen a gyerekeknél mindig akadnak tárolnivaló kincsek, ceruzák, "bármik".

 

Szinte biztos vagyok benne, ha még csak most ismerkedtek a technikával, akkor is elkészülhet Húsvétig. A Bármitartó oldalán egészen az alapoktól minden segítséget megtaláltok hozzá, bátran kezdjetek bele!

Ne feledjétek, holnap Sándor-Molnár Helga (Helga's Eco Design) hoz nektek egy egyedi meglepetést. Kövessétek a blogokat, facebook oldalakat, hogy ne maradjatok le semmiről.

 

Az eddig megjelent #horgoloangyalok mintákat itt találod.

 

A mintákból készült alkotások megosztásánál kérlek használd a #horgoloangyalok hashtag-et, hogy mi is lássuk mennyien horgoltatok velünk együtt!