· 

Harangvirág babaszett

baby photography set girl bluebell
Harangvirág fotós szett
bluebell hat baby
Sapka - újszülött méret

Elsőként a sapi készült el, zöld kiegészítővel, tetszett, de nem volt az igazi. A mintáját innen vettem : link csak az alja lett saját költés :)

 

Majd elkészült hozzá a zöld-lila pelustakaró - akkor még úgy tűnt az a szín illik hozzá, rózsaszínnel valahogy nem állt a kezemre/szememre . Nézegettem és mégsem tudtam megbarátkozni vele. Elkészült hozzá a kis harangvirág ballerina, össze készítettem a szettet, és döntöttem, ez így nem jó :)

Flower ballerina
ballerina

A baba leírását későbbre kell hagynom, de az ihletet Lydiawlc valentin napi ballerinája adta. Az alap baba egyben van horgolva fejtől a cipőkig, a két keze utólag lett rávarrva.

 

A ruha nagyobb kihívás volt. A babára illeszkedő felső rész folytatásaként horgoltam a szirmokat egy-egy láncsort oda-vissza bővítve. Hát.. szebben ezt sem tudom leírni, talán majd ha kész leszek vele, egy ábrát is csatolok :D 

Szóval késznek gondolt szettem nem tetszett, így a pelus takaró (minta itt) újra elkészült zöld helyett gyöngy színben, a sapiról is lekerült a zöld levél - helyére kis gyöngyös masni került . Szerintem sokkal jobban passzolnak így a darabok :) (a sapi és a pelus is Yarn and Colors - epic fonalakból készült)

boogID amigurumi - baby photo set