· 

Karácsonyi hangolódás

Häkeln Rudolf Rassel holzring
Rudolf csörgő

Horgolt Karácsony

Karácsony, Rudolf, manók - hangulatok. Igazán különleges karácsonyunk lesz rengeteg dobozzal... Költözünk! Az ünnepek pakolással, festéssel fognak telni, de alig várjuk, hogy végre az új helyünkre költözhessünk :) Download
Rudolf 1
Rudolf csörgő.jpg
JPG Bild 1.5 MB
Download
Rudolf 2
Rudolf csörgő2.jpg
JPG Bild 1.6 MB


Adventi naptáram elég takarékosra sikerült : egy pár manósapi, mini textil csomagok, és kész is! Minden napra új csomagot készítek a rendelkezésre álló (kibontott) anyagokból, minden napra jut egy kis meglepetés :) Egy 40 darabos puzzelt osztok szét egy szem csokival. 

gnome häkeln advent kalender
Manósapik

A manósapka egyszerű horgolás: a szokásos varázskörrel kezdem, utána egy sima és egy szaporító (minden 2. szembe) sor váltakozásával alakul ki a csúcsos forma. Minél több a sima sor, annál csúcsosabb, magasabb lesz. Lehet folytatni a szokásos metodikával - tehát minden újabb szaporító sorban, egyel több láncszem után duplázunk - de teljesen szabadon alakítható, épp ez a jó benne :)

Kommentar schreiben

Kommentare: 0


,,Csak az jutott eszembe, hogy némelykor milyen agyafúrtan megbonyolítjuk az életünket, amikor az gubancmentesen is elég érdekfeszítő lehetne." 

 

Jót nevettem ezen az idézeten, hát ezért horgolok csomózok varrok mindent össze, ami eszembe jut, hogy máshol ne kelljen :)